Het fin de saison van Buitenzorg. Samen dineren, poppenkast kijken en daarna verlichte tuinen bezoeken.
Om 16.30 uur is de presentatie van de nieuwe tuinkrant “BLAD”. Chef-kok van de avond is Wilmar (tuin 59).
Diner (vegetarisch) alleen voor tuinleden en aanhang. Kosten diner: € 7,- per persoon, contant en vooraf bij de bar te betalen op de avond zelve. (U krijgt een bonnetje.)
Aanmelden voor deelname aan diner kan vanaf donderdag 15 tot en met woensdag 21 september via papiertje naast de voordeur van het Verenigingsgebouw.
Menu
Antipasto
Crostini al pomodoro, lattuga, mozzarella, basilico e balsamico
Crostini met tomaat, ijsbergsla, mozzarella, basilicum en balsamico
Primo piatti
Zuppa di zucca con panna e semi, crostini e burro alle erbe
Pompoensoep met room en pitten, croutons en kruidenboter
Secondo piatti
Pasta alla salsa di funghi con sedano, carota e porro
Pasta met paddestoelensaus en met selderij, wortel en prei
Dolce & dessert
Crema pasticcera, yogurt, panna montata, menta fresca dal nostro giardino e sciroppo di mora
Vla, yoghurt, slagroom, verse munt uit eigen tuin en bramensiroop